Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm

DKK kr. 280,00
Melissa gulvventilator med 3 hastigheder og fjernbetjening
DKK kr. 280,00
Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm
3.5
DKK kr. 280,00
Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MelissaEAN: 5707160021467 Varenummer (SKU): 10319300960094033 Kategori:

Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm

Er du på udkig efter Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Melissa gulvventilator sort med fjernbetjening 40 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5707160021467

Brand

Melissa