Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream

Melissa’s Classico mikrobølgeovn i den klassiske creme farve er en perfekt tilføjelse til det moderne køkken. Denne alsidige ovn er udstyret med 5 effekttrin, 12 automatiske programmer, en optøningsfunktion, timerfunktion og en grillfunktion. Med denne ovn har du mulighed for nemt og hurtigt at lave en række forskellige retter, som den justerer indstillingen til automatisk. Du kan også benytte den forskudte start-funktion til at begynde forberedelsen af frosne retter uden at bekymre dig om tidspunktet. Så uanset om du vil lave pizza, kyllingebryst eller en klassisk gratineret ret, så er Melissa Classico mikrobølgeovnen et perfekt valg.

DKK kr. 1.299,00
Melissa mikrobølgeovn - Classico - Cream
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: melissaEAN: 5707160021719 Varenummer (SKU): 8029801138010691 Kategori:

Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream

Er du på udkig efter Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Melissa mikrobølgeovn – Classico – Cream. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5707160021719