Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom)

Denne Melitta EPOUR kaffemaskine er udstyret med en 360° roterende tud og har en produktionskapacitet på 8 kopper kaffe pr. brygning. Den er en værdifuld køkkenassistent til daglig brug. Den medfølgende rengøringsbørste hjælper med at vedligeholde maskinen.

DKK kr. 1.399,00
Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom)
3.5
DKK kr. 1.699,00
Melitta EPOUR Black/Chrome
4.5
DKK kr. 1.995,00
Melitta - Kaffemaskine EPOUR
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MelittaEAN: 4006508224265 Varenummer (SKU): 5637000040550840 Kategori:

Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom)

Er du på jagt efter Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom) er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Melitta EPOUR kaffemaskine MEL22425 (sort/krom). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006508224265

Brand

Melitta