Miele Active vaskemaskine WSA023WCS

Miele Active vaskemaskine WSA023WCS klarer dit vasketøj med 7 kg kapacitet og 1.400 omdrejninger/minut. ProfiEco motoren, Capdosing og SoftCare skånetromlen gør det muligt for dig at gøre vaskerutinen enkel og økonomisk.

DKK kr. 5.470,00
Miele Active vaskemaskine WSA023WCS
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MieleEAN: 4002516313137 Varenummer (SKU): 5637002114398459 Kategori:

Miele Active vaskemaskine WSA023WCS

Er du på jagt efter Miele Active vaskemaskine WSA023WCS? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Miele Active vaskemaskine WSA023WCS bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Miele Active vaskemaskine WSA023WCS er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Miele Active vaskemaskine WSA023WCS får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Miele Active vaskemaskine WSA023WCS online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Miele Active vaskemaskine WSA023WCS uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Miele Active vaskemaskine WSA023WCS. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

Brand

Miele

EAN

4002516313137