Miele induktionskogeplade KM7465FL

Bosch induktionskogepladen PVS851FC5Z har to PowerFlex zoner, Hold Varm funktion og en ComfortSelect brugerflade for nemmere betjening. Den er også udstyret med Con@ctivity 3.0 og Miele@mobile App, så du kan nyde effektiv, bekvem og intuitiv kontrol over din kogeplade. Dette er den ideelle løsning til enhver moderne køkken.

DKK kr. 12.299,00
Miele induktionskogeplade KM7465FL
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MieleEAN: 4002516158752 Varenummer (SKU): 5637000195556075 Kategori:

Miele induktionskogeplade KM7465FL

Er du på udkig efter Miele induktionskogeplade KM7465FL? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Miele induktionskogeplade KM7465FL bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Miele induktionskogeplade KM7465FL er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Miele induktionskogeplade KM7465FL får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Miele induktionskogeplade KM7465FL online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Miele induktionskogeplade KM7465FL uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Miele induktionskogeplade KM7465FL. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4002516158752

Brand

Miele