Miele kølefryseskab

Gør dit hjem fuldendt med dette Miele kølefryseskab KD28032WS. Dette kølefryseskab er designet med brugervenlighed for øje og har et integreret håndtag, en nettovolumen på 311 liter samt ComfortFrost-teknologi. Dette hjælper med at holde maden frisk og sikrer, at det er let at rydde op og rengøre. Køb dette Miele kølefryseskab KD28032WS og glæd dig over det gode design og den høje kvalitet.

DKK kr. 7.232,00
Miele kølefryseskab
2.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MieleEAN: 4002515638972 Varenummer (SKU): 5637001662018141 Kategori:

Miele kølefryseskab

Er du på udkig efter Miele kølefryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Miele kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Miele kølefryseskab er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Miele kølefryseskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Miele kølefryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Miele kølefryseskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Miele kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4002515638972

DKK kr. 7.232,00
Miele kølefryseskab
2.5
* Priser ex levering.

Nordiske butikker

SEK 11.887,00 kr
MIELE KD 28032 WS Kyl/frys
* Priser ex levering.