Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP

Denne LG vaskemaskine FV90VNS2QE leverer effektiv og økonomisk vask til dit hjem. Den har en kapacitet på 8 kg og er udstyret med praktiske programmer, ProfiEco-motor og SoftCare skånetromle, som sikrer et skånsomt og sikkert vask af dit tøj. Den har et lavt energiforbrug, så du kan spare penge på elregningen.

DKK kr. 10.341,00
Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP
2.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MieleEAN: 4002516280736 Varenummer (SKU): 5637002108722715 Kategori:

Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP

Er du på udkig efter Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4002516280736

Brand

Miele

DKK kr. 10.341,00
Miele W1 vaskemaskine WED335WCSNDSLWP
2.5
* Priser ex levering.