Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W

Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W er et professionelt designet rustfrit stål rygeovn, som giver nem og sikker rygning af kød, fisk, grøntsager, ost og meget mere. Termostaten gør det muligt at indstille den perfekte rygetemperatur. Rygeren indeholder en rygerist, bakke til rygespåner, en drypbakke til opsamling af eventuel væske og et elektrisk varmelegeme med termostat til indstilling af temperatur. Med Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W kan du nemt og sikkert ryge dine yndlingsretter.

DKK kr. 694,00
Elrök Electric smoker 1100 W m. Termostat
DKK kr. 1.090,00
Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W
4.5
DKK kr. 1.090,00
Elrøg 45x25,5 cm Rustfrit Stål
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MustangEAN: 6410413182431 Varenummer (SKU): 7375901463149181 Kategori:

Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W

Er du på udkig efter Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Mustang Elektrisk rygeovn med termostat 1100W. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

6410413182431