Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover

Luksuriøs Muurikka sommerkøkkenvogn med gasgrill er det perfekte sæt til sommerfood-entusiaster! Sættet indeholder en gasgrill, som let kan kobles til gas eller propan og er hurtig at varme op. Den kommer også med et smukt coversæt, som holder grillen beskyttet mod vejrets påvirkning. Vognen er udstyret med nedklappelige sideborde af fyrretræ og stentabletter, som gør det let at tilberede og server maden. Sommerkøkkenvognen er sort og har en professionel finish, som giver et stilfuldt udseende. Med Muurikka sommerkøkkenvogn med gasgrill kan du servere lækker og varm mad til hele familien.

DKK kr. 3.299,00
Muurikka Sommerkøkken gas, sort
4.5
DKK kr. 3.299,00
Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover
3.5
DKK kr. 3.299,00
Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MurikkaEAN: 6412456909006 Varenummer (SKU): 10319702124073931 Kategori:

Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover

Er du på jagt efter Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Muurikka sommerkøkkenvogn i sort med gasgrill inkl. cover. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

6412456909006

Brand

Murikka