Nedis Bordventilator 40cm (hvid)

DKK kr. 350,00
Bordventilator | Strømforsyning | Diameter: 400 mm | 45 W | Svingning | 3-Hastighed | Hvid
4
DKK kr. 359,00
Nedis Bordventilator 40cm (hvid)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NedisEAN: 5412810336906 Varenummer (SKU): 9322600938235531 Kategori:

Nedis Bordventilator 40cm (hvid)

Er du på jagt efter Nedis Bordventilator 40cm (hvid)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nedis Bordventilator 40cm (hvid) bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nedis Bordventilator 40cm (hvid) er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Nedis Bordventilator 40cm (hvid) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Nedis Bordventilator 40cm (hvid) online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Nedis Bordventilator 40cm (hvid) uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Nedis Bordventilator 40cm (hvid). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5412810336906