Tilbud

Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid

Med Nordic Senses ledningsfri støvsuger kan du let holde gulvet, bilen, møblerne og gardinerne derhjemme pæne og rene, og processen går hurtigt og nemt. Støvsugeren har en integreret håndstøvsuger, 15 – 35 min. brugstid pr. opladning, 150 watt og et aftageligt mundstykke, så du kan nå de steder som det almindelige mundstykke ikke kan nå. Støvbeholderen er på 0,5 liter, og låget åbner automatisk, hvilket gør det nemt at tømme indholdet. Pakken inkluderer vægbeslag og ekstra mundstykke. Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid giver dig den lethed og fleksibilitet, som du har brug for for at holde dit hjem friskt og rent.

Nordic Sense ledningsfri støvsuger - Hvid
4.5
Nordic Sense - Hånd- og skaftestøvsuger 150 watt Hvid
4.5
Nordic Sense stangstøvsuger hvid 150 watt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordic Sense
EAN: 5722000122395
Varenummer (SKU): 8029801051162075 Kategori:

Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid

Er du på jagt efter Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Nordic Sense ledningsfri støvsuger – Hvid. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5722000122395