OBH Nordica Infiny Mix – Blender

OBH Nordica Infiny Mix – Blender er den perfekte løsning, hvis du leder efter en kraftig og alsidig blender med en praktisk takeaway-flaske. Blenderkanden rummer 1,75 liter, mens takeaway-flasken rummer 600 ml og gør det muligt for dig at nyde lækre drikkevarer derhjemme og på farten. Med sin professionelle ydelse og sit danske design vil OBH Nordica Infiny Mix – Blender være et stilfuldt og effektivt supplement til din hjemme- eller kontorkøkken. Køb din OBH Nordica Infiny Mix – Blender i dag for at opleve alle fordelene ved en effektiv og stilfuld blender!

OBH Nordica blender - Infiny Mix+ - LH91HDS0
4.5
OBH Nordica blender - Infiny Mix+ - LH91HDS0
4.5
OBH Nordica Infiny Mix+ blender med takeaway-flaske
4.5
OBH Infinity MIX+ blender 1,75 liter - 1600watt
5
OBH Nordica Infiny Mix - Blender
4.5
OBH Nordica Infiny Mix - Blender
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OBH
EAN: 3016667244920
Varenummer (SKU): 5348500531516688 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring OBH´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

OBH Nordica Infiny Mix – Blender

Er du på jagt efter OBH Nordica Infiny Mix – Blender? Så er du landet det helt rigtige sted. Med OBH Nordica Infiny Mix – Blender bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

OBH Nordica Infiny Mix – Blender er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber OBH Nordica Infiny Mix – Blender får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller OBH Nordica Infiny Mix – Blender online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager OBH Nordica Infiny Mix – Blender uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx OBH Nordica Infiny Mix – Blender. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3016667244920

Brand

OBH