Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform

Tilbered sunde retter med utilstrækkelig eller slet ingen olie med denne Philips Essential XL air fryer HD927093. Denne air fryer er udstyret med Rapid Air-teknologi, der minimerer behovet for olie. 7 madlavningsindstillinger og en funktion, der holder maden varm, gør det nemt og bekvemt at tilberede alle dine yndlingsretter. Giv dine familiemedlemmer et sundere måltid, der stadig har en fantastisk smag.

DKK kr. 1.349,00
Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PhilipsEAN: 8710103972136 Varenummer (SKU): 5637000010832196 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Philips´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform

Er du på udkig efter Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Philips Essential XL Airfryer HD9270/93 med bageform. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710103972136