Tilbud

Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080

Professionel Cook vakuumpakker – PCVK1080 giver dig den optimale løsning til at opbevare og forsegle madvarer. Denne kompakte og pladsbesparende vakuumpakker har mange anvendelsesmuligheder, såsom marinere, nedfryse, tilberede kød, fisk, grøntsager og krydderier. Den er fuldautomatisk, men du kan også vælge at forsegle en pose først og derefter vakuumpakke den. Maskinen er indstillelig til tørre og fugtige produkter og har en turbofunktion, der er velegnet til tørre produkter. Med Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 er du godt klædt på til at opbevare dine madprodukter på en pladsbesparende og professionel måde!

Profi Cook Vakuumpakker
4.5
ProfiCook PC-VK 1080
4.5
Profi Cook vakuumpakker - PCVK1080
4.5
Vakuumpakker VK 1080
4
ProfiCook PC-VK 1080 - vacuum bag sealer - rustfrit stål/sort
4.5
Profi Cook PC-VK 1080 Vakuummaskine
Profi Cook PC-VK 1080 Vakuummaskine
Profi Cook - Vakuumpakker, stål/sort - 38 x 22 x 7 cm.
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Profi Cook
EAN: 4006160010800
Varenummer (SKU): 8029800431022383 Kategori:

Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080

Er du på udkig efter Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Profi Cook vakuumpakker – PCVK1080. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006160010800