RIG-TIG Foodie stavblender, hvid

Designed for optimal komfort og kontrol, så du kan tilberede dine favoritretter med større lethed. RIG-TIG FOODIE stavblender har et robust og attraktivt design, der er lavet fra hvidt, rustfrit stål og kommer med et praktisk sugekopfod. Med denne stavblender kan du hurtigt og nemt skære, purere, røre, piske og endda blende dine ingredienser. Denne stavblender er udstyret med et kraftigt kobbermotorsystem, som gør det muligt for dig at arbejde med lige præcis den hastighed, du har brug for. Med RIG-TIG FOODIE stavblender kan du skabe velsmagende og varierede retter, der kan glæde alle.

DKK kr. 300,00
RIG-TIG Foodie stavblender, hvid
4.5
DKK kr. 344,00
kr. 430,00
Rig-tig Foodie Stavblender - Håndmixere Plast Hvid - Z00606
DKK kr. 429,95
STELTON Foodie stavblender hvid
DKK kr. 429,95
FOODIE stavblender - hvid - EU
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RIG-TIGEAN: 5709846028432 Varenummer (SKU): 7375901462935898 Kategori:

RIG-TIG Foodie stavblender, hvid

Er du på jagt efter RIG-TIG Foodie stavblender, hvid? Så er du landet det helt rigtige sted. Med RIG-TIG Foodie stavblender, hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

RIG-TIG Foodie stavblender, hvid er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller RIG-TIG Foodie stavblender, hvid får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber RIG-TIG Foodie stavblender, hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager RIG-TIG Foodie stavblender, hvid uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx RIG-TIG Foodie stavblender, hvid. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5709846028432