RIG-TIG Foodie stavblender, sort

FOODIE stavblender er en professionel og brugervenlig stavblender fra RIG-TIG. Den er perfekt til ethvert køkken og hjælper dig med at skabe lækre retter. Den har to hastigheder og en rørestang, hvilket gør det let og bekvemt at mikse, puréere og blende. Med FOODIE stavblenderen kan du lave alt fra pesto til blomkålpuré. Den kraftige og stabile motor sikrer, at den håndterer de tunge ingredienser med lethed, så du altid får det bedste resultat. Den sorte finish gør den desuden smuk og elegant at se på, og den er en velkommen medspiller i ethvert køkken.

DKK kr. 300,00
RIG-TIG Foodie stavblender, sort
4.5
DKK kr. 344,00
kr. 430,00
Rig-tig Foodie Stavblender - Håndmixere Plast Sort - Z00606-1
DKK kr. 429,00
Rig-Tig Foodie hand blender - Black
4.5
DKK kr. 429,95
STELTON Foodie stavblender sort
DKK kr. 429,95
Rig-tig - FOODIE stavblender - sort
4.5
DKK kr. 429,95
RIG-TIG Foodie stavblender sort
DKK kr. 429,95
FOODIE stavblender - sort - EU
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RIG-TIGEAN: 5709846028449 Varenummer (SKU): 7375901462935873 Kategori:

RIG-TIG Foodie stavblender, sort

Er du på jagt efter RIG-TIG Foodie stavblender, sort? Så er du landet det helt rigtige sted. Med RIG-TIG Foodie stavblender, sort bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

RIG-TIG Foodie stavblender, sort er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller RIG-TIG Foodie stavblender, sort får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber RIG-TIG Foodie stavblender, sort online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager RIG-TIG Foodie stavblender, sort uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx RIG-TIG Foodie stavblender, sort. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5709846028449