Sage multicooker

Denne multicooker fra Sage er det perfekte valg for alle, der elsker hjemmelavet mad! Med denne multicooker kan du nemt lave slow cooked måltider, luftige ris, lækre risottoer og quinoa. Med enkel betjening og avancerede funktioner har denne multicooker alt, hvad du har brug for at lave en fantastisk middag. Prøv denne multicooker og lad din madlavning nå helt nye højder.

Sage BRC 600 BSS Riskoger
4
Sage Software SRC600BSS4EEU1, 3,7 L, 760 W, Sort, Rustfrit stål, Rustfrit stål, Aluminium, Knapper
4.5
Sage multicooker
3.5
Sage Slow Cooker
4.5
Sage Software SRC600BSS4EEU1, 3,7 L, 760 W, Sort, Rustfrit stål, Rustfrit stål, Aluminium, Knapper
4.5
Sage riskoger - The Risotto Plus
4.5
Sage BRC600 The Risotto Plus™ Riskoger
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sage
EAN: 9312432029957
Varenummer (SKU): 5637000755603666 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sage´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sage multicooker

Er du på udkig efter Sage multicooker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sage multicooker bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sage multicooker er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Sage multicooker får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sage multicooker online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sage multicooker uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Sage multicooker. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9312432029957