Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret

Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET med det unikke WaterJet Clean-system, ni praktiske programmer, praktisk infolys og en smartphone-app, leverer denne fuldintegrerede opvaskemaskine overlegne rengørings- og tørreresultater hver dag. Denne energivenlige opvaskemaskine er udstyret med et stilrent design og avancerede funktioner, der gør det lettere for dig at få dit service rene og tørre. Med det brugervenlige interface og en smarterverførende design, er dette den perfekte løsning for at gøre skyllet af vaskehårde opgaver så nemt som muligt. Smartphone-appen gør det endnu lettere, da den giver dig mulighed for at styre og overvåge vaskeprocessen direkte fra din telefon.

DKK kr. 12.999,00
Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SamsungEAN: 8806094993295 Varenummer (SKU): 5637000162663846 Kategori:

Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret

Er du på udkig efter Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Samsung opvaskemaskine DW60CG880I00ET fuldintegreret. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8806094993295