Tilbud

Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab

Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab er det perfekte valg, hvis du søger efter et kvalitetssikret køleskab. Dette køleskab har modtaget ”Best in Test”-titlen af Råd & Rön og er udstyret med en digital inverterkompressor, der sikrer effektiv drift og lave støjniveauer. Denne kompressor sørger desuden for, at temperaturen holdes stabil, selvom temperaturen udenfor ændrer sig. Køleskabet har et rummeligt køleskab med plads til alle dine dagligvarer, herunder et separat køleskab med 4 hylder, der giver dig mulighed for at organisere dine varer, som du ønsker. Og med Samsungs Power Cool- og Power Freeze-funktioner kan du enkelt regulere temperaturen, så dine madvarer altid har den helt rette temperatur.

DKK kr. 7.899,00
kr. 7.999,00
Samsung RR39M7565WW/EF - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 7.899,00
Samsung Køleskab RR39M7565WW/EF/H
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SamsungEAN: 8806094451061 Varenummer (SKU): 5348500531476531 Kategori:

Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Samsung RR39M7565WW/EF – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8806094451061

Brand

Samsung