Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab

Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab er et praktisk køleskab med et lyst interiør og LED-belysning. Hylderne er lavet af sikkerhedsglas, der nemt kan tørres af. Den store grøntsagsskuffe er ideel til opbevaring af frugt og grøntsager. Top, bund og sider er glatte, så det er let at rengøre.

Scandomestic SKS 262 W - Fritstående køleskab
4.5
Scandomestic SKS 262 W - Køleskab - bredde: 54 cm - dybde: 55 cm - højde: 144.1 cm - 205 liter - hvid
4.5
Scandomestic SKS 262 W - Fritstående køleskab
4.5
Scandomestic SKS262W Køleskab
5
Scandomestic SKS262W Køleskab
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Scandomestic
EAN: 5704704014275
Varenummer (SKU): 5348500531513554 Kategori:

Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Scandomestic SKS 262 W – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5704704014275

Brand

Scandomestic