Severin 2425 Riskoger

Severin 2425 Riskoger er en rummelig riskoger fra Severin med en kapacitet på 3 liter. Den har et stilfuldt design i rustfrit stål og et praktisk LED-display. Den aftagelige skål har en non-stick belægning, der gør rengøringen nem. Medfølger en dampindsats, der gør det muligt at tilberede sunde og lækre dampede retter.

Severin 2425 Riskoger
4.5
Riskoger Severin 2425 ryżowar 3L damper
Enhed til ris Severin 2425 ryżowar 3L damper
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Severin
EAN: 4008146019555
Varenummer (SKU): 7375901458514433 Kategori:

Severin 2425 Riskoger

Er du på udkig efter Severin 2425 Riskoger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Severin 2425 Riskoger bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Severin 2425 Riskoger er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Severin 2425 Riskoger får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Severin 2425 Riskoger online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Severin 2425 Riskoger uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Severin 2425 Riskoger. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4008146019555