Tilbud

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv

Shark ICZ160EU ledningsfri og poseløs støvsuger er perfekt til professionel brug. Støvsugeren er udstyret med et LED-forlygte i børstehovedet og kan klare op til 50 minutters drift inden den skal oplades. Desuden har den kombinerede DuoClean børstehoved, som nemt rengør både tæpper og hårde gulve. Takket være Anti Hair Wrap Technology fjernes hår automatisk fra børsterullen, så du ikke skal bekymre dig om at fjerne det fra støvsugeren. Shark ICZ160EU ledningsfri og poseløs støvsuger er perfekt til professionelle, der søger en nem og effektiv måde at få støvsuget og renset deres hjem.

DKK kr. 2.999,00
kr. 3.699,00
Shark ledningsfri og poseløs støvsuger - ICZ160EU - Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: sharkEAN: 622356234672 Varenummer (SKU): 8029801437785717 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring shark´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv

Er du på udkig efter Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ160EU – Sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

622356234672