Tilbud

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte

Quickly og støjsvage miljø. Denne væghængte emhætte har en stilfuld design som passer perfekt til ethvert moderne køkken. Det kompakte, diskrete design gør det muligt at få en ren og glat overflade i køkkenet. Den har en høj kapacitet , som gør det muligt at fjerne støv, røg og køkkenluft hurtigt og effektivt. Den er designet til at arbejde på en energieffektiv måde og er derfor en god mulighed for miljøvenlige madlavningssessioner. Siemen LC87KIM60 – Væghængt emhætte er sikker, kraftfuld og stilfuld. Det tilbyder et rent, støjsvage og energieffektivt miljø. Det er designet med høj kapacitet og er perfekt til ethvert moderne køkken. Det gør det let at fjerne støv, røg og køkkenluft hurtigt og effektivt.

DKK kr. 9.398,00
kr. 9.499,00
Siemens LC87KIM60 - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiemensEAN: 4242003761021 Varenummer (SKU): 5348500531444948 Kategorier: ,

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003761021

Brand

Siemens