Tilbud

Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60

Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 er en professionel løsning til dit køkken. Med en høj kapacitet iQdrive-motor er denne væghængte emhætte ekstra stille og har en imponerende sugeevne. Takket være cookConnect Systemet kan du betjene emhætten direkte fra kogesektionen, og climateControl Sensoren overvåger damp og lugt i luften for en optimal luftkvalitet.

DKK kr. 9.908,00
kr. 12.999,00
Siemens LC91KWV60 - Skråtstillet emhætte - VAREN ER UDGÅET
4.5
DKK kr. 12.699,00
Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60
3.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 4242003761069 Varenummer (SKU): 8410600202348264 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Væghængte emhætter´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60

  Er du på udkig efter Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du køber Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du får Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60 uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Siemens Væghængt emhætte LC91KWV60. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

  Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  4242003761069