Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå

Nyd den eksklusive smag af din foretrukne drikke, herunder espresso, cafe latte eller cappuccino, med denne kaffemaskine fra Smeg. Dens unikke 50’er stil design vil være en dekorativ tilføjelse til ethvert køkken. Med sin enkle, men effektive betjening, vil det blå Smeg ECF01-espressomaskine give dig en fornøjelig kaffesmag hver gang.

DKK kr. 2.424,00
Smeg Espressomaskine ECF01PBEU
4.5
DKK kr. 2.710,00
Smeg Espressomaskine Pastel - espressomaskiner & Tilbehør Plast Blå - ECF01PBEU
DKK kr. 3.589,00
Smeg Espressomaskine ECF01PBEU
DKK kr. 3.599,00
Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 - blå
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmegEAN: 8017709229979 Varenummer (SKU): 5637000753509056 Kategori:

Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå

Er du på jagt efter Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg 50 s style espressomaskine ECF01 – blå. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709229979

Brand

Smeg