Tilbud

Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort

Giv dit køkken et cool og stilfuldt look med den væghængte emhætte fra det italienske mærke Smeg. Det retro 50’er design, som er 75cm lang, fås i mange forskellige farver og tilføjer et moderne præg til ethvert hjem. Denne væghængte emhætte passer perfekt til at skabe et lækkert og professionelt udtryk i ethvert køkken.

DKK kr. 11.799,00
Smeg 75cm 50'er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort
4.5
DKK kr. 13.995,00
Smeg KFAB75BL - Skråtstillet emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmegEAN: 8017709224868 Varenummer (SKU): 7375901461782490 Kategori:

Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort

Er du på jagt efter Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg 75cm 50’er Retro Design Væghængt Emhætte, Sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709224868