Smeg BLF01BLEU – Blender

Pulse and Ice Crush, der hver kan hjælpe dig med at lave fantastiske retter. Sicilian Sunburst-design Det smukke Sicilian Sunburst-design er en godkendt klassiker, der bringer retro-inspiration til køkkenet. Overfladens glatte finish, alsidige farve og de høje paneler giver dette blendere et eksklusivt udseende. Multifunktionel Med denne blender får du ekstra funktioner som en fødevareprocesor til at lave smoothies, supper og sovser, en krus- og en stavmikser til at lave mousse og kompotter. Det komplette blender-kit er også udstyret med en nyttig drikke-kande til at blande dine ingredienser.

Blender 1,5L Tritankande Sort
Smeg BLF01BLEU - Blender
4.5
Smeg Blender 1,5 L, sort
4.5
Smeg Blender 1,5l - Mixere & Blendere Aluminium Sort - BLF01BLEU
Smeg blender - sort
2.5
Smeg Blender BLF01BLEU
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG Danmark
EAN: 8017709197186
Varenummer (SKU): 5348500531516690 Kategori:

Smeg BLF01BLEU – Blender

Er du på udkig efter Smeg BLF01BLEU – Blender? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg BLF01BLEU – Blender bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg BLF01BLEU – Blender er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg BLF01BLEU – Blender får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg BLF01BLEU – Blender online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg BLF01BLEU – Blender uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Smeg BLF01BLEU – Blender. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709197186

Brand

SMEG Danmark