Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid

Med Smegs ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine kan du hurtigt og nemt lave stærk og kraftig espresso eller cremet cappuccino. Maskinen har en professionel 15 bar tryk, som giver en rig aroma. Den er udstyret med en indbygget steamfunktion, så du kan hælde dampende varm mælk i din friskbryggede espresso. Maskinens klassiske retrolook gør den til et elegant designelement på ethvert køkken. Med den perfekte espresso og creme fra Smegs ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine er det aldrig været nemmere at nyde en professionel kop kaffe.

DKK kr. 2.710,00
Smeg Espressomaskine - espressomaskiner & Tilbehør Plast Hvid - ECF01WHEU
DKK kr. 2.876,00
Smeg ECF01WHEU Retro 50'er espressomaskine, hvid
4.5
DKK kr. 3.595,00
Smeg Espressomaskine ECF01WHEU
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmegEAN: 8017709259563 Varenummer (SKU): 7375901460884125 Kategori:

Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid

Er du på jagt efter Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Smeg ECF01WHEU Retro 50’er espressomaskine, hvid. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709259563