Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød)

Få en god start på dagen med denne stilfulde og kraftfulde Smeg espressomaskine BCC01RDMEU i rød. Maskinen er udstyret med en indbygget burr-kværn i rustfrit stål, en aftagelig 1,4 l vandtank og 19 bar tryk til espresso-tilberedning. Den giver dig en kop ren espresso-nydelse hver gang. Prøv den og nyd en perfekt espresso hver dag.

DKK kr. 4.659,00
Smeg BCC01RDMEU espressomaskine
4.5
DKK kr. 4.849,00
Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød)
2.5
DKK kr. 5.273,00
50´s Style Fuldautomatisk Espressomaskine 1,4 liter Rød
DKK kr. 5.995,00
Smeg Espressomaskine BCC01RDMEU
DKK kr. 5.995,00
Smeg Bean To Cup Kaffemaskine - Kaffemaskiner & Tekoger Plast Rød - BCC01RDMEU
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmegEAN: 8017709301002 Varenummer (SKU): 5637000011043400 Kategori:

Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød)

Er du på jagt efter Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød) er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød) får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød) uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Smeg espressomaskine BCC01RDMEU (rød). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

Brand

Smeg

EAN

8017709301002