Tilbud

Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab

Dette køleskab FAB10HLBL5 er udstyret med avanceret teknologi, der hjælper dig med at holde fødevarer friske længere. Det er udstyret med en avanceret optimeret luftcirkulation, der leverer et optimalt og ensartet miljø til opbevaring af fødevarer. Dette køleskab har også en automatisk temperaturkontrol, der sikrer, at den konstante temperatur holdes overalt i køleskabet. Den har desuden et digitalt display, der giver dig mulighed for at se temperaturen uden at åbne køleskabet. Dette køleskab har også en praktisk indvendig LED-belysning, så du kan se fødevarerne let. Dette køleskab fra Smeg er en perfekt kombination af stil og funktion, der gør det til et ideelt valg til ethvert hjem.

DKK kr. 6.297,00
Smeg 50 s Style køleskab FAB10HLBL5
3
DKK kr. 10.489,00
kr. 10.495,00
Smeg FAB10HLBL5 - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 10.489,00
Smeg Køleskab FAB10HLBL5/V
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709298722 Varenummer (SKU): 5348500531412281 Kategorier: ,

Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg FAB10HLBL5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709298722

Brand

SMEG Danmark