Tilbud

Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab

Smegs FAB10HRPB5 er et energi-effektivt fritstående køleskab, der er udstyret med en øko-venligt design og innovativ teknologi. Køleskabet har en kapacitet på 170 liter, hvor du kan lagre varer op til fem grader koldere end nogen anden køleskab på markedet. Det har 5 glashylder, en kølelås, en indvendig lys, en justerbar temperaturregulator og en lavt støjniveau. Køleskabet har en pladsbesparende design, der passer til ethvert køkken og har en holdbar rustfri ståloverflade, som gør det nemt at rengøre. Smeg FAB10HRPB5 har den højeste standard af køleskabstechnologi og et unikt udseende, der vil give et stilfuldt og moderne look til ethvert hjem.

DKK kr. 7.183,00
Smeg 50 s Style køleskab FAB10HRPB5
3
DKK kr. 8.494,00
kr. 10.495,00
Smeg FAB10HRPB5 - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 10.489,00
Smeg Køleskab FAB10HRPB5/H
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709297954 Varenummer (SKU): 5348500531412282 Kategorier: ,

Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg FAB10HRPB5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709297954

Brand

SMEG Danmark