Tilbud

Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab

Dette køleskab er udstyret med et kraftigt kølesystem, der forbedrer ydeevnen og sikrer optimal kold luftcirkulation for at opretholde perfekt kølemiljø uanset hvor stort eller lille, køleskabet er. Det har også elegante håndtag, der fuldender det smukke 50’s look. Den har to separate køleskuffer, der giver dig mulighed for at organisere og få adgang til dine madvarer mere effektivt. Desuden har det et temperaturkontrolpanel, der giver dig mulighed for at justere temperaturen og styre køleskabets temperatur. Smeg FAB10HRRD5-fritstående køleskab er en perfekt løsning til ethvert hjem, der søger et klassisk design og topkvalitetsfunktioner.

DKK kr. 6.297,00
Smeg 50 s Style køleskab FAB10HRRD5
3
DKK kr. 8.494,00
kr. 10.495,00
Smeg FAB10HRRD5 - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 10.489,00
Smeg Køleskab FAB10HRRD5/H
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709297978 Varenummer (SKU): 5348500531481051 Kategorier: ,

Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Smeg FAB10HRRD5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709297978

Brand

SMEG Danmark