Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab

Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab er det perfekte valg til ethvert hjem. Dette fritstående køleskab er designet i 50’erne stil og har et smukt, nostalgisk udseende som passer perfekt ind i ethvert hjem. Den kompakte størrelse giver stor fleksibilitet til hvordan du kan placere køleskabet, og det er udstyret med mange forskellige funktioner, som gør det nemt at opbevare dine fødevarer. Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab har et energivenligt design, der mindsker dine energiregninger, samt et stilfuldt, matchende design som passer til ethvert hjem. Med dette køleskab får du en praktisk og holdbar løsning til opbevaring af dine fødevarer.

DKK kr. 5.398,00
Smeg minikøleskab FAB5LBL5
3
DKK kr. 7.724,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5LBL5 - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709299453 Varenummer (SKU): 5348500531412209 Kategorier: ,

Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg FAB5LBL5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709299453

Brand

SMEG Danmark