Tilbud

Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab

Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab er et køleskab, der skiller sig ud fra mængden. Det har en unik 50’s style og tilføjer et nostalgisk præg til ethvert hjem. Køleskabet er udviklet til at tilbyde maksimal køleeffektivitet, mens det stadig er kompakt nok til at passe ind i ethvert køkken. Det har et stort køleområde, der kan rumme en række fødevarer. Det har også en stor frysedel, der giver optimal køling for frosne fødevarer. Køleskabet har et lydsvagt kompressor, der fungerer stille og effektivt. Det har også en A+ energi klassifikation og er dermed fremragende til miljøvenlige hjem. Med Smegs FAB5LCR5 – Fritstående køleskab kan du nyde enestående køleeffektivitet og et moderne og nostalgisk design.

DKK kr. 5.231,00
Smeg 50s Style minibar FAB5LCR5 (creme)
3
DKK kr. 7.724,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5LCR5 - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709297060 Varenummer (SKU): 5348500531412210 Kategorier: ,

Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg FAB5LCR5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709297060

Brand

SMEG Danmark