Tilbud

Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab

Smeg FAB5LOR5 – Fritstående Køleskab er udviklet til at give ethvert hjem et unikt og stilfuldt udseende. Dette retro-inspirerede køleskab byder på 50’s-stil og har en kapacitet på 160 liter, som er perfekt til at gemme alt det nødvendige. De udvendige kontroller gør det let at justere temperaturen, mens den indvendige belysning giver et smukt, stilfuldt look, der passer perfekt ind i ethvert køkken. Med Smegs fritstående køleskab FAB5LOR5 får du et holdbart, energivenligt køleskab, der ikke blot ser godt ud, men også holder dine varer forbundet og friske.

DKK kr. 5.519,00
Smeg 50s Style minibar FAB5LOR5 (orange)
3
DKK kr. 7.724,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5LOR5 - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 7.883,00
Smeg 50's Style køleskab orange blank venstrehængt 34L FAB5LOR5
3.5
DKK kr. 7.883,00
Smeg 50's Style køleskab orange blank venstrehængt 34L FAB5LOR5
3.5
DKK kr. 9.495,00
Smeg FAB5LOR5 Venstrehængslet Køleskab orange
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709299477 Varenummer (SKU): 5348500531477487 Kategorier: ,

Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg FAB5LOR5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709299477

Brand

SMEG Danmark