Tilbud

Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab

Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab er designet med et retro 50’er stil look. Dette produkt er en klassiker inden for Smegs sortiment og det er med til at skabe et unikt udtryk i ethvert hjem. Fritstående køleskabet er udviklet til at levere det bedste inden for lydsvag og energieffektiv køling og opbevaring, uden at gå på kompromis med det eksklusive look. Den slanke, moderne design gør dette køleskab nemt at integrere i stort set enhver indretning, mens det høje kvalitetsmateriale sikrer, at det står stærkt for mange år fremover.

DKK kr. 8.012,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5LSV5 - Fritstående køleskab
4.5
DKK kr. 8.012,00
Smeg 50's Style køleskab sølv blank venstrehængt 34L FAB5LSV5
3.5
DKK kr. 8.012,00
Smeg 50's Style køleskab sølv blank venstrehængt 34L FAB5LSV5
3.5
DKK kr. 8.412,00
Smeg 50s Style minibar FAB5LSV5 (sølv)
3
DKK kr. 9.495,00
Smeg FAB5LSV5 Venstrehængslet Køleskab sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709299521 Varenummer (SKU): 5348500531477489 Kategorier: ,

Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709299521

Brand

SMEG Danmark