Tilbud

Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab

Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab er det ultimative valg for dem, der ønsker et køleskab i 50’erne stil, der er synonymt med Smegs varemærke. Med et klassisk design, der vil skille sig ud fra mængden, er dette fritstående køleskab udviklet med det bedste fra nyeste teknologi for at give dig den mest effektive køleeffekt og den største komfort og praktiske løsninger i dit hjem. Dette køleskab har et kompakt design, der gør det nemt at placere i ethvert hjem, og det har også et økonomisk energiforbrug, der giver dig den bedste økonomiske løsning. Så hvis du ønsker et køleskab, der kombinerer stil og effektivitet, er Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab det bedste valg for dig.

DKK kr. 5.533,00
Smeg minikøleskab FAB5RCR5
3
DKK kr. 7.724,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5RCR5 - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709297053 Varenummer (SKU): 5348500531412211 Kategorier: ,

Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg FAB5RCR5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709297053

Brand

SMEG Danmark