Tilbud

Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab

DKK kr. 5.675,00
Smeg 50s Style minibar FAB5RWH5 (hvid)
3
DKK kr. 7.724,00
kr. 9.495,00
Smeg FAB5RWH5 - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709299637 Varenummer (SKU): 5348500531412214 Kategorier: ,

Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg FAB5RWH5 – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709299637

Brand

SMEG Danmark