Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream)

kr. 29.995,00
Længere leveringstid
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill
Varenummer (SKU): 5637000042928292 Kategorier: ,

Stilsikker, og effektiv med masser af plads, det er denne Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5. Den har avanceret teknologi såsom NoFrost og Active Ion-system og generøse kapaciteter på 385 og 196 l. Et håndtag kan tilkøbes separat.

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream)

Er du på udkig efter Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream)? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream) bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der fungerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream) som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov. 

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream) får du selvfølgelig lynhurtiglevering, og du slipper for selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig 

Det betyder, at du får Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream) uden problemer og før, du ved det. 

Hvidevarer, du kan stole på – gå på opdagelse i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være tidskrævende at bestille hvidevarer som fx Smeg franskdørs-køleskab/fryser FQ960P5 (cream). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at [finde, udvælge, kuratere] de bedste og mest populære hvidevarer til dig. 

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have, mangler det forkromede overblik. 

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du leder efter.

kr. 29.995,00
Længere leveringstid