Tilbud

Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab

DKK kr. 6.597,00
Smeg køleskab FS18EV3HX
3
DKK kr. 8.879,00
kr. 10.995,00
Smeg FS18EV3HX - Fritstående køleskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709296056 Varenummer (SKU): 5348500531477586 Kategorier: ,

Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab

Er du på jagt efter Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Smeg FS18EV3HX – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709296056

Brand

SMEG Danmark