Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte

Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte sørger for at dit køkken er ryddet for røg og damp under madlavningen. Med en stor filtreringskapacitet på 626 m3/t og 3 hastigheder kan du nemt og hurtigt vælge den rette indstilling for at skabe et behageligt miljø. Emhætten har et professionelt design og giver dig et moderne og stilfuldt look til køkkenet. Den giver dig optimal komfort og effektivitet. Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte er det perfekte valg til et godt og sundt køkkenmiljø.

DKK kr. 8.591,00
Smeg emhætte KD150HXE
3
DKK kr. 11.590,00
Smeg KD150HXE emhætte
4.5
DKK kr. 14.495,00
Smeg KD150HXE - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709276898 Varenummer (SKU): 5348500531477712 Kategorier: ,

Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Smeg KD150HXE – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709276898

Brand

SMEG Danmark