Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning

Mod vandlækager, og AquaDelay forsinke startfunktionen på op til 24 timer. Maskinens separat bestikbakke og den intelligente varmlufttørring gør det nemmere at få den perfekte rengøring og tørring af opvasken. Takket være den intuitive Elektronisk LCD-display kan du nemt vælge og indstille ønskede programmer og funktioner. Med Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning får du en pålidelig og brugervenlig opvaskemaskine, der hjælper dig med at få det perfekte resultat hver eneste gang.

DKK kr. 10.935,00
kr. 12.495,00
Smeg LSP324BQX - Opvaskemaskine til indbygning
4.5
DKK kr. 10.935,00
Smeg Universal opvaskemaskine til underbygning rustfri 14 kuverter LSP324BQX
3.5
DKK kr. 10.935,00
Smeg Universal opvaskemaskine til underbygning rustfri 14 kuverter LSP324BQX
3.5
DKK kr. 10.936,00
Smeg opvaskemaskine LSP324BQX
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709305130 Varenummer (SKU): 5348500531477618 Kategori:

Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning

Er du på udkig efter Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg LSP324BQX – Opvaskemaskine til indbygning. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709305130