Tilbud

Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine

Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine Giv dit køkken et ekstra løft med denne 50’er stil opvaskemaskine fra Smeg, LVFABBL3. Maskinen har plads til 13 kuverter og et bredt udvalg af 11 programmer, så du kan få perfekt rene retter, hver gang. De mange funktioner og den effektive drift gør denne opvaskemaskine til et glimrende valg.

DKK kr. 10.245,00
Smeg 50s Style opvaskemaskine LVFABBL3
3
DKK kr. 14.436,00
kr. 15.995,00
Smeg LVFABBL3 - Fritstående opvaskemaskine
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709305116 Varenummer (SKU): 5348500531477754 Kategori:

Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine

Er du på udkig efter Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Smeg LVFABBL3 – Fritstående opvaskemaskine. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709305116