Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort

Sort finish og har 115 liter ovnrum. Den er udstyret med seks brændere, der indeholder tre højeffektive, to semi-højeffektive og en lille brænder. Denne funktion giver dig mulighed for at lave en bred vifte af retter, fra simpel opvarmning til lækker madlavning. Det er også udstyret med et tidsur, så du nemt kan holde styr på tiden, og det har automatisk slukkefunktion, så du kan føle dig tryg, selvom du lader det køre. Smeg TR90BL2 er det perfekte valg, hvis du ønsker et stilfuldt og effektivt køkkenapparat!

Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Smeg
EAN: 8017709322113
Varenummer (SKU): 7375901463184159 Kategori:

Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort

Er du på jagt efter Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg TR90 Gaskomfur 115 liter, sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709322113