Smeg Væghængt emhætte KD70WHE

Emhætten KD70WHE fra Smeg Classic-serien er en stilfuld 70 cm bred væghængt emhætte i hvid farve. Med sin to LED-lyskilder giver den godt arbejdslys over kogepladen og har tre hastigheder, inklusive en intensiv tilstand. Ved maksimal hastighed tilbyder KD70WHE et professionelt, kraftigt sug, der effektivt fjerner mados og sørger for et friskt miljø.

DKK kr. 4.733,00
kr. 6.495,00
Smeg KD70WHE - Væghængt emhætte
4.5
DKK kr. 5.999,00
Smeg Væghængt emhætte KD70WHE
3.5
DKK kr. 7.199,00
Smeg KD70WHE emhætte
4.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 8017709283421 Varenummer (SKU): 8410602108508086 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Væghængte emhætter´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Smeg Væghængt emhætte KD70WHE

  Er du på jagt efter Smeg Væghængt emhætte KD70WHE? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg Væghængt emhætte KD70WHE bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Smeg Væghængt emhætte KD70WHE er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du køber Smeg Væghængt emhætte KD70WHE får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Smeg Væghængt emhætte KD70WHE online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Smeg Væghængt emhætte KD70WHE uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Smeg Væghængt emhætte KD70WHE. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

  Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  8017709283421