SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker

SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker er et autentisk amerikansk BBQ-køkkeninstrument, der stammer helt tilbage til de texanske oliearbejdere, der søgte efter et egnet grillapparat. Dette professionelle offset smoker-udstyr er designet med det højeste kvalitetsmateriale, der giver en ensartet røgsmag og en perfekt stegning af mad. Med et stort hovedkammer på 16 tommer, et sekundært kammer på 6 tommer, samt et trækulsskab, er Tradition 6 16″ Offset Smoker udstyret med alt hvad du skal bruge for at lave lækker, amerikansk BBQ.

DKK kr. 16.244,00
SmokyFun Tradition 6 16" Offset Smoker
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SmokyFunEAN: 8595131601599 Varenummer (SKU): 5348500498342579 Kategori:

SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker

Er du på jagt efter SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx SmokyFun Tradition 6 16″ Offset Smoker. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8595131601599

Brand

SmokyFun