Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm

Weber Master-Touch C-5750 GBS Kulgrill Smoke Grey 57 cm er den originale kuglegrill, som aldrig går af mode. Denne populære type kuglegrill kommer nu i en fræk Smoke Grey farve, som gør din grill helt unik. Denne professionelle kuglegrill er konstrueret med robust stål og er udstyret med en stor kulring samt værktøjsholder og en Tuck-Away-halv-åben låge. Grillen har desuden Weber Gourmet BBQ System-riste, som giver dig mulighed for at tilberede mad og lave snacks på en helt ny og innovativ måde. Med Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm kan du nyde en professionel kuglegrilloplevelse.

DKK kr. 2.389,00
Weber Master-Touch® GBS C-5750 Kulgrill
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WeberEAN: 077924085468 Varenummer (SKU): 10319301135446142 Kategori:

Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm

Er du på udkig efter Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Weber Master-Touch C-5750 GBS kulgrill Smoke Grey 57 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

77924085468

Brand

Weber