Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm

Med et design som er inspireret af den originale amerikanske ranch med bål og rustikke møbler, er dette kulgrill et væld af muligheder og giver dig mulighed for at tilberede enhver menu. Det store grillareal gør det muligt for dig at lave store og komplekse måltider med det samme. Weber Ranch Kettle er designet til at give dig den bedste grilleksperience og er udrustet med et tørskur til at holde dine briketter dryppende, så du altid kan få det perfekte resultat. Den solide låge isolerer varmen og bevarer smagen, og den høje temperatur giver dig mulighed for at lave karamelisering og krydderier på kortsigt. Den kraftige konstruktion af støbejern sikrer stabilitet og holdbarhed, og den rustfrie stålkant afslutter det perfekte udseende.

DKK kr. 11.700,00
Weber Ranch Kettle kulgrill metal grå Ø96 cm
3.5
DKK kr. 11.700,00
Weber Ranch Kettle kulgrill metal grå Ø96 cm
3.5
DKK kr. 12.700,00
Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm
4.5
DKK kr. 13.499,00
Ranch Kettle-kulgrill 94 cm
3
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WeberEAN: 077924179747 Varenummer (SKU): 7375901462968478 Kategori:

Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm

Er du på udkig efter Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Weber Ranch Kettle kulgrill 94 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

77924179747