Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn

Siemens IQ700 HM676G0S6 HomeConnect Pyrolyse Mikrobølgeovn SoftMove 67 L giver dig alle de funktioner, som du kan drømme om. Med 21 forudindstillede funktioner i Chef Menu og ekstraprogrammer som Grill & Crisp, gør dette produkt til et godt køb, som Råd & Rön har testet i Sverige i november 2018. Denne mikrobølgeovn har 67 liter indvendig kapacitet og innovative SoftMove glidende døre, som sikrer en jævn bevægelse ved åbning og lukning af ovnen. Med Pyrolyseren får du en mere effektiv rengøring af ovnen, hvilket gør det nemt og bekvemt at holde Siemens IQ700 HM676G0S6 HomeConnect mikrobølgeovn rene.

DKK kr. 1.699,00
Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn *Godt køb 2018
2.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WhirlpoolEAN: 8003437860706 Varenummer (SKU): 5637001867726048 Kategori:

Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn

Er du på udkig efter Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Whirlpool Chef Plus mikrobølgeovn. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437860706

Brand

Whirlpool