Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000

Wilfa Powerfuel XL blenderen PB1B-P2000 har en kraftig 2.000W Prograde-motor, der er kapabel til at knuse frosne frugter og is. 2 liters Tritan-beholder, 6 klinger, justerbare hastigheder, et program til varm suppe, Pulse-knap og smoothie-funktion gør denne blender til et uundværligt hjælpemiddel i køkkenet. Wilfa Powerfuel XL blenderen PB1B-P2000 er velegnet til professionelle resultater hver gang.

Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilfa
EAN: 7044876099105
Varenummer (SKU): 5637000085583171 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wilfa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000

Er du på udkig efter Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000 er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Wilfa Powerfuel XL blender PB1B-P2000. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7044876099105